آرین پارس موتور, ایرانخودرو, سایپا, کرمان موتور

معنی چراغ های پشت آمپر خودرو

امتیاز دهید
  1. چراغ هشدار پشت آمپراین چراغ که به نام چراغ هشدار ترمز دستی یا روغن ترمز نیز شناخته می شود. در صورت روشن شدن حین رانندگی ،ممکن است به کاهش سطح روغن ترمز اشاره داشته باشد. در این صورت بهتر است سطح روغن را برسی کنید و در صورت نیاز با یک مکانیک مشورت کنید. ادامه رانندگی با این چراغ روشن توصیه نمیشود.اگر چراغ هشدار ABS هم روشن شود ،میتواند نشانگر نقص سیستم ترمز باشد.
  2. چراغ هشدار مدیریت موتور
    این چراغ که با نام های ECU یا چراغ چک موتور نیز شناخته میشود. معمولا هنگام وجود مشکل در عملکرد موتور روشن میشود و ممکن است همراه یا نشانه هایی مانند کاهش توان موتور یا اختلال در شتاب باشد. این هشدار ممکن است از خطاهای کوچک تا نقض های جدی تر مانند مشکلات مبدل کاتالیزوری را نشان دهد. در صورت روشن شدن این چراغ ، برسی سریع توصیه میشود تا از اسیب های احتمالی جلوگیری شود
  3. چراغ هشدار کیسه هوا
    این چراغ که به نام سیستم مهار مکمل SRS نیز شناخته میشود ، در صورت وجود نقص در سیستم ایمنی کیسه هوا یا سایر تجهیزات ایمنی فعال میشود.خرابی این سیستم میتواند باعث عدم کارکرد مناسب ایربگ در مواقع ضروری شود و خطرات جانی به همراه داشته باشد ،بنابراین بهتر است در صورت روشن شد چراغ ،سیستم را بررسی کنید.
  4. چراغ هشدار فرمان برقی
    این چراغ مشکل سیستم در فرمان برقی را نشان میدهد.برخی مواقع ،راه اندازی مجدد خودرو میتواند مشکل را حل کنید. اما اگر چراغ روشن باقی به ماند بهتر است برای جلوگیری از خطرات رانندگی سریعا به مکانیک مراجعه کنید.
  5. چراغ هشدار دمای موتور
    این چراغ نشاندهنده داغ شدن بیش از حد موتور است و معمولا به دلیل کم بودن مایع خنک کننده یا نشتی در سیستم خنک کننده روشن میشود. در صورت روشن شدن باید سریعا خودرو را متوقف کرده و سطح مایع خنک کننده را برسی کنید.
  6. چراغ هشدار روغن
    این چراغ نشان دهنده دمای بیش از حد یا کاهش فشار  سطح روغن است. کمبود روغن یا دمای بالا میتواند به اسیب های جدی به موتور منجر شود. بنابراین در صورت روشن شدن این چراغ توقف سریع و برسی روغن توصیه میشود.
  7. چراغ هشدار فشار باد لاستیک
    این چراغ به کاهش فشار باد لاستیک ها اشاره دارد که میتوان به دلایلی ماننده سوراغ شدن لاستیک رخ دهد.
    کاهش فشار باد لاستیک میتواند رانندگی را ناایمن کند. بنابراین باید در اولین فرصت به تنظیم باد لاستیک ها اقدام کنید.
  8. چراغ هشدار باطری
    این چراغ در صورت عدم شارژ شدن باتری روشن میشود و میتوان به دلبل مشکلاتی مانند دینام معیوب یا اتصال نادرست رخ دهد. بهتر است این مسئله سریعاً برسی شود تا از خاموش شدن ناگهانی خودرو جلوگیری کند.
  9. چراغهشدار سیتم ترمز ضدقفل ABS
    اگر چراغ ABS روشن شود. نشانگر وجود نقص در سیستم ترمز ضد قفل است.
    این سیستم برای جلوگیری از قفل شدن چرخ ها حین ترمز ناگهانی کمک میکند و خرابی آن میتواد بر ایمنی خودرو تاثیر بگذارد.
  10. چراغ هشدار مشکل پایداری الکترونیکی ESP 
    این چراغ در زمان بروز مشکل در سیستم کنترل پایداری روشن میشود. در صورت روشن شد این چراغ ،ممکن است سیستم ESP به درستی کار نکند و باید به یک متخصص مراجعه کنید تا مشکل برسی و رفع شود.
  11. چراغ هشدار لنت ترمز
    این چراغ زمانی روشن میشود که سنسور ها تشخیص دهند که لنت ترمز بسیار نازک و نیاز به تعویض دارد. ادامه رانندگی با لنت فرسوده میتواند باعث آسیب به دیسک های ترمز و بروز خطرات جدی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *